Snart börjar skolan!

Måndag igen och ny vecka. Faktiskt den sista veckan med sommarlovsdagar. För på torsdag börjar Lowe i skolan. Då är det slut på morgonsovandet. Upp tidigt och i säng tidigt. Kan ju iof vara bra nu när det bara är några månader kvar tills man börjar jobba. :S

Nu är i hemma igen efter en minisemester på lalandia från torsdag till söndag.
I lördags fyllde våran Lowe 6 år! Stort grattis min gosse! Dock var han lite febrig och hade ont i magen när vi sjöng för honom på morgonen. Men efter lite alvedon så blev han pigg igen. Papporna traskade i väg till badhuset med pojkarna så de fick bada och ha roligt, medans jag och Janni stannade kvar i stugan med Saga. En dags badande räckte för oss kände vi. Det var lite för varmt och klibbigt för Saga inne på badhuset dessutom.

Runt två tiden begav även vi oss dit och eftermiddagen/kvällen bjöd på bowling, lek i monkytonky land, spelande i spelhallarna och kvällsmat på steak house. Sedan avrundade vi med en Maraboutårta med maränger som Lowe dessvärre inte gillade. Men på lördag är det kalas igen och då har jag lovat honom att baka en ordentlig princesstårta. Hoppas att han äter den. ;) (Ska lägga upp lite bilder från helgen senare, men tog tyvärr inga inne i badlandet).

Saga kryper nu riktigt bra, hon sätter sig upp själv och har börjat resa sig mot saker. Hon börjar få humör och blir totalt vansinning om vi tar någonting ifrån henne. Tror hon börjar få lite seperationsångest med. För innan har det bara varit till att lägga henne i spjälsängen när hon varit lite trött och gnällig, och så har hon somnat av sig själv. Men igår kväll gallskrek hon i flera minuter och det hjälpte inte att jag kom in och klappade henne, för så fort jag gick började hon igen. Det var så hon fick kippa efter andan. Så till sist fick jag ta upp henne och lägga henne bredvid mig, då somnade hon snyftandes. Tyckte så synd om mitt lilla hjärta. Men hon sover fortfarande gott där uppe.

Idag blir det träff med arbetskamraterna och deras barn. Så snart måste jag väcka Lowe och Saga så vi kommer i tid.

Hoppas ni alla får en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0