Sportlovsveckan har börjat.

Åhh jag känner redan hur denna veckan rusar iväg. Jag försöker krampaktigt hålla fast dagarna likt sand i handen. Men det slutar på samma sätt varje dag. Dagarna försvinner mellan fingrarna och jag frågar mig själv vad som hände. Ännu en dag där jag inte hunnit med det jag vill. Jag försöker verkligen leva i nuet, men det e så lätt att hela tiden förstöra dagarna med att leva i framtiden.

Idag börjar sportlovsveckan. Veckan då vi egentligen skulle varit iväg och åkt skidor i Lofsdalen om vi skulle fortsatt med traditionen. Men jag gråter inte det minsta över det. Just nu har vi ju snö även här och snart får Julia och Andrée sin lilla bebis. Och Jag och Jeppe har fått vår lilla dotter. Just nu vräker snön ner.

Till Tollarp bär det av idag. E spelar handboll och sedan blir det middag efter det. Ska bli trevligt att träffa dem alla. Även fast man bor ganska så nära så är veckorna ständigt uppbokade med en massa både för dom och för oss. Vilket hindrar en från att ses.

Nu borde jag verkligen passa på att gå o duscha. Saga sover och Lowe tittar lite på tv.

Vi ses!

Kommentarer
Postat av: Julia

Det svider i kropp och själ när det kommer till det här med Lofsdalen, paradiset.. men istället väntas ju något annat helt fantastiskt, magiskt och underbart. <3

2010-02-22 @ 12:14:12
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Såg er när ni var och pratade med Kim :) Det är ju där vi bor nu hihi, hade fullt upp så kunde inte gå ut och säga hej, men säger de nu istället :P Hej hej :)

2010-02-22 @ 22:36:32
URL: http://whybenormal.blogg.se/
Postat av: Krissa

Hej!

Bästa tipset är att inte krama om sand, då rinner den ur händerna. Har man handflatan öppen så stannar den kvar mycket längre :-)

2010-02-23 @ 08:17:16
URL: http://snooza.blogspot.com
Postat av: Ellie

Julia: Ja, just precis! =)Sandra: Ja, jag hämtade Jeppe, vi skulle till min bror och hälsa på. =)Krissa: Tack för tipset, ska försöka....men det är inte så lätt att hålla handen öppen. ;)

2010-02-24 @ 19:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0