13 dagar idag!

Idag har Saga hunnit bli 13 dagar gammal. Nu har vi äntligen fått den nya datorn så att man kan föra över lite bilder.

Har fått ett litet matvrak till tös som liksom när hon låg i magen har sin vakenperiod på natten. Lowe har börjat sitt nya dagis, gick första dagen igår. Det verkar vara rätt ok på det nya stället, men man jämför ju gärna med det gamla stället. Saknar fröknarna rätt så mkt och den kontakten som man hade med dem.

Igår fick Lowe även influensavaccination nr 2. Kändes som vanligt hemskt att behöva tvinga sprutan på honom, men det gick trots allt lite smidigare än sist. Tyvärr fick han feber av den inatt så idag fick vi hoppa över inskolningen på dagis. Men jag hoppas att han kan gå imorgon. Han är redan pigg och mår bättre.

Snart börjar även Jeppe att jobba och då ska lite fler rutiner komma på plats. Då får det även bli lite promenader varje dag så att man kommer i form igen.

Julen är nu dessutom slut. Det enda jag egentligen saknar är Julstjärnorna och ljusstakarna. Känns lite tomt och mörkt i fönstrena nu. Trodde dessutom att julen skulle slängas ut i tisdags, så då åkte resten ut. Men skönt var det igår att upptäcka att jag varit en dag förtidig. Då slapp jag ju att göra allt det tråkiga då. Man får väl ta och införskaffa lite mysiga fönsterlampor så att man slipper mörkret, så länge det varar.

Här kommer lite bilder på Saga..

Timmen innan det brakad loss v.40+5:

Välkommen till världen saga!

På BB:

Stolt storebror:

Sover gott i vagnen:

Powernap:

Gosunge:

Kvällsmys:

Saga i babygymmet:


Håll tillgodo!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag säger bara en sak: Underbar!

2010-01-16 @ 21:21:46
Postat av: Frida

Så himla söt är hon!!

Stort stort Grattis igen!

2010-01-18 @ 07:02:21
URL: http://mammansdagbok.blogg.se/
Postat av: Johanna

Så otroligt söt hon är!!

2010-01-18 @ 13:18:26
URL: http://baradu.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0