Inför påsken...

...har jag nu ÄNTLIGEN tagit tag i planteringen. Körde inom biltema imorse och handlade krukor och sedan till växthuset och handlade lite blommor. Nu är allt planterat och klart och nöjd blev jag. Har tom satt en inbjudande kruka på framsidan så att folk ser att vi nu har öppnat denna ingången med.  

Vädret är allt annat än underbart just nu. Det ösregnar ute och vi som tänkt ta en promenad idag. Har precis haft besök av Sara, Moa, André, Julia och Casper. Casper hade nog världens sötaste lilla drakdress på sig. Urgulligt! Imorgon är det den 1 april. Moa blir 9 månader, Saga blir 3 månader och Casper blir 1 månad. På samma dag o allt. =)

Imorgon hade jag sett fram emot ett övernattningsbesök av syster med barn, men nu har Gabriel drabbats av kräksjukan. Så typiskt. Och Lowe bröt smått ihop när han insåg att älskade Nellie inte kunde komma. Hoppas att vi kan planera in en dag på skånes djurpark snart, så att vi kan träffas och ha det mysigt. Imorgon är det även sista dagen på dagis för Lowe innan påsklovet börjar. Ser fram emot det och så får man kanske lite gjort här hemma. Har högar med papper som behöver sorteras upp. Och dessutom så måste jag verkligen ta tag i dopet snart. Tiden rinner iväg...

30 mars

Solen skiner så underbart. Blev paff när termometern visade - 0,5 i morse och det var frost ute. Nu är man nyss hemkommen från en promenad med hunden. Tror jag snart ska vidga mina vyer i Önnestad och hitta andra rundor. Börjar bli trött på den rundan som jag nu promenerat i ca 2 1/2 år. Skulle vilja laga min cykel så att jag kan börja cykla när Saga blivit så pass stor att det går att åka i barnsadeln. . Älskar att cykla.

Drog en djup suck imorse när jag ställde mig på vågen. Den fina nedgången på 3 kg visade nu bara -1 kg. Tror jag ska väga mig på fredagar istället. Måndagar fungerar inte för mig när man har lyxat till det på lördagen. Känns som man alltid ska få leva ett snålt liv när det kommer till maten. Hade man bara kunnat komma iväg och träna så hade det ju varit lättare, tyvärr finns det inte mkt möjlighet till det.

Varje gång våren närmar sig så tänker jag att nu ska jag köpa lite nya krukor och plantera lite fina blommor. Dock blir det aldrig så. Men jag hoppas att jag kan göra lite fint nu innan påsk. Kanske jag hinner en runda imorgon innan Julia och Casper kommer.

Idag blir det lite städning här hemma. Har blivit så grusigt på golvet. Allt som Pixi drar med sig in. Och så blir det en runda till mormor så att Nellie och Lowe kan leka lite

Ha en underbar dag!

12 veckor idag!

Idag blir Saga 12 veckor gammal. Och snart hela 3 månader. Sitter här med en nybadad tös i min famn och skriver. =)

Jag hade helt fel med påsklovet. Det är inte nästa vecka, utan nästa igen. Lite drygt. Hade sett fram emot att vara ledig nu när syster med familj kommer att vara här hela nästa vecka. Men iof så är Lowe bara på dagis mellan 9-11.30, så det kan väl gå.

Idag blir det lite smått storstädning här hemma. Ska rensa ut lite grejer (om jag hinner) som inte används o lägga i en stor kartong. Man kan ju alltid skicka det till loppis.

Alltså bjuder kvällen på lite mys med familjen o syrrans familj samt på lördag förmiddag. På eftermiddagen blir det kalas x 2. Först ska vi till Lowes kusin som fyllt 6 år och sedan till Janni som fyllt 26 år. På söndag blir det Andys med Stoffe, Jessica och kidsen. Fullbokat hela helgen med andra ord! =)

Nu till vikten. Jag har kämpat med att äta rätt denna veckan och i måttliga mängder. Igår käkade jag en tallrik havregrynsgröt till kvällsamt medans övriga åt Mcdonalds. Får hålla mig till en festdag i veckan och det blir på lördagarna. Och då får ingen påpeka vad jag äter. ;) (inom rimliga gränser dock). Kunde inte hålla mig borta från vågen imorse. Och den visar -3 kg på 2 veckor. Tjohooo!!! 6 kg kvar till mål 1 då. Hoppas nu att det inte stannar av för då blir man lite knäckt. Planerar ju att ha nått det målet inom 7 veckor.

Trevlig helg!

Vi går mot påsken

Imorgon går Lowe sin sista dag på dagis innan han har påsklov. Och jag älskar ju loven. Han får ju inte vara på dagis då och det passar mig utmärkt att ha honom hemma och spendera dagarna precis hur vi vill. På fredag kommer Elin, Nellan, Jonathan och Gabbe hit. Lowe han räknar dagarna och längtar efter sina kusiner. (speciellt efter Nellie då). Eftersom Elin och barnen stannar hela påsklovsveckan så finns det mer utrymme för att ses. Och roligt ska det bli. Tyvärr går ju veckorna så fort, speciellt när man är ledig.

Har precis kommit hem från en riktigt härlig promenad. Underbart väder ute. Nu ska det bara bli lite grönare och mer färgglatt. Ska bli intressant att ställa sig på vågen på måndag. Hoppas på förändring, har varit ganska så duktig denna veckan.

Igår var jag och barnen på tupperware party (eller hur det nu stavas). Köpte mig 2 fina kannor. Det gäller att passa på ibland. Tackar Sandra och Johanna för en trevlig kväll. Du är en duktig säljare Johanna! Och tack igen Sandra för nyttigt tilltugg. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Inga kanelbullar eller chokladbollar i denna magen inte. ;-)

Nu ska jag återgå till mitt tradera en liten stund innan det är dags för dagishämtning.


Ha en skön dag!

Nystart!

Idag pekar vågen 1 kg neråt. Härligt! 8 kg kvar tills första målet är nått.
Pratade precis med modern min. Hon har nu lyckats gå ner 9 kg och berättade om en bok hon läst som hon går efter. Det handlade mkt om att skippa det mesta av kolhydraterna, äta fett osv...ja, ni har säkert hört om det förr.
Så nu är jag inspirerad på nytt.

Frukosten ska innehålla flest kolhydrater av alla måltiderna. Lunchen lite kolhydrater och kvällsmaten nästan inga kolhydrater alls. Rött kött är farligt, men kan ätas i bland. Alltså är fisk och fågel det bästa alternativet. Tyvärr tröttnar man ganska så fort på det. Det ska vara bra att äta en 3 mandlar före varje måltid. Light läsk och vanlig läsk är inget bra, drick vatten istället. (som om man inte visste det). Tur för mig att jag älskar vatten och föredrar det. Vitt mjöl ska undvikas. Fyll tallriken med grönsaker. Ja, det är bara lite av tipsen...

Min frukost innehöll idag 1 port havregröt med mjölk, 1 glas vatten och 2 koppar kaffe med mjölk.

Vet inte riktigt vad det ska bli till lunch eller kvällsmat. Blir nog kyckling ikväll eftersom hela frysen är full av det.

Men tänk att bli av med 10 kg då har jag ju "bara" 19 kg kvar. Och vilken skillnad det skulle göra på kläderna och välmåendet. Just nu känner man sig som en häffaklump, gammal orörlig tant, osmidig till tusen. Nej, nu ska det banne mig bli ändring. *pepp, pepp*


Söndag 21 mars

Idag kommer svärföräldrarna på middag. Tror Jeppe ska laga stek. Lång sovmorgon i dag med, Saga och Jeppe sover fortfarande. Jag och Lowe har precis ätit frukost.

Ska snart bege mig in i duschen och sedan får jag väcka den resterande familjen för en tur till Maxi el Willys. Har ju absolut ingenting hemma. Ska bli intressant att se hur Lowe beter sig i affären. Det var ett tag sedan sist. Fast om han nu inte skärper sig så blir det inget whipeout för honom ikväll.


Trevlig söndag!

Lördag 20 mars

Så lider även denna veckan mot sitt slut.

Trött är bara förnamnet på vad jag är. Jag är ju bortskämd med långa sovmorgnar när vi väl är lediga men man sover ju inte sammanhängande en enda natt, så det beror väl på det. Skulle kunna gå o lägga mig en stund nu, men då försvinner hela dagen och tröttheten blir till seghet istället.


Jag har så många ideer om hur jag skulle kunna förvandla vårat hus till ett behagligt ställe. Svårare är det att färdigställa det. Nu under föräldrarledigheten råder det nästan totalt köpförbud på prylar. Det är bara det allra nödvändigaste som får inhandlas. Och svårt är det för man ser jämt saker som man hade velat köpa och byta ut.

Men snart så...snart kommer nog dagen då det blir total utrensning här hemma och ordning o reda bland alla prylar som man inte har ngn aning om vart man har. Nu har vi ju faktiskt ett hus och det som inte används nu lär inte användas senare heller. Man skulle haft lite loppis här hemma. Tycker egentligen inte om att slänga saker som är fullt funktionsdugliga. Saker som andra kanske skulle ha mer nytta av.

Längtar tills vi får hem en lapp i lådan om klädinsammling och prylinsammling. Då ska jag ställa ut en massa lådor och säckar utanför huset som de bara kan plocka med sig. Var sak måste ha sin plats och fylla en funktion. Just nu gör det ju inte det.

En tur till Ikea hade varit bra. Kanske kunde man fynda några bra lösningar i fyndhörnan. Ett skafferi t.ex. Har tröttnat på att ha allt i plastbackar i en rumsavdelare.  Jag ser mkt potential i detta huset, men om ens ideer fungerar är en annan femma. Allt som man skulle vilja riva i känns som ett jätteprojekt. Det gäller ju att ha en klockren plan.

Nej, åter till att göra lite nytta här hemma. Slänga igång en maskin tvätt kanske...

=)

11 veckor...

...sedan Saga kom till oss. <3 Kanske dags att ta tag i dopet snart. Men jag har varken haft lust eller ork till att ta tag i det. Förmodligen blir det ngn gång i maj. Detta månadsbladet är ännu så länge blankt. Inga födelsedagar. Lowe var ju trots allt 6 månader när han döptes. Bättre sent än aldrig...

Snart drar det sig mot påsk, med allt vad det innebär. Påskmiddag, kalas och storasyster med familj på besök. Härligt!

Varje fredag när jag vaknar så tror jag att det är lördag. Tills jag kommer på att nej, det finns inga frallor i brevlådan idag. Men jag lyxade till det och bytte havregrynsgröten mot mannagrynsgröt idag.

Denna veckan har väl gått sådär när det gäller att hålla igen på diverse godsaker. Men enligt vågen så har det gått hyffsat bra iaf. Nästan 1 kg minus iaf. Har hållt igång med promenader.
"Bara" 8 kg kvar tills första målet är nått. Sedan blir det till att ta tag i de resterande 20 kilona. Förhoppningsvis innan man börjar jobba igen.

Igår kväll busade vi lite med Saga. Hon smilade som bara den och skrattade till och med. Lilla gounge!

Just nu är det hela 10 grader varmt ute. Regnet hänger i luften, men just nu gör det inte mig ngt. Jag kan se det mesta av gräsmattan (en sunkig sådan). Och jag längtar tills löven på träden slår ut så att jag slipper se alla lägenhetsgrannar. Pixi skäller ju dessutom på de flesta som går förbi nu när hon kan se dom. Ska bli skönt att slippa se 2 störiga barn som alltid står i fönsterkarmen och bankar på fönstret samt voffar för att få igång Pixi...störigt!!! En gång stog dom tom intill vårat staket och höll på. Då hade de minsann fått skylla sig själva om hon nafsat till. (Fast det är ju en väldigt snäll hund, även om hon inte låter som en sådan när hon skäller och morrar).



Trevlig helg!

Viktbekämpning!

Och så går vi in i v.11 på detta året. Har bestämt mig ordentligt nu för att ta tag i vikten. Men fy vad kämpigt det känns. Det har varit en del besök med fika varje vecka. Nu ska man tacka nej till alla fika och nöja sig med lite kaffe.

Morgonen började med invägning och mätning (konstaterade att jag gått upp ngt kg). :( Nu har jag 9 kg att ta itu med istället för 6 kg för att nå vikten före graviditeten. Easy come, hard to go! Frukosten består numera av 1 tallrik havregröt, vatten och kaffe. Skulle vilja börja dricka pulverdrickor, men det går ju inte när man ammar. Detta kommer ta lång tid. Om man nu ska ta det lugnt och räkna ner 0,5-1kg i veckan. Men upp till kamp och börja promenera till dagis istället för att ta bilen dit (skäms). Promenadrundorna med hunden känns så tråkiga. Man går samma vända nästan varje dag. Finns inte så mkt att välja på här i Önnestad så länge snön ligger kvar iaf.

Mkt handlar nog om att utesluta allt onödigt skit. Jag ser på min mamma som nu har gått förbi mig i viktkampen. Hon har inte ätit ngt onyttigt på 8 veckor och har väl minskat lika många kilon som antalet veckor genom att äta ordentligt och skippa skiten. Nu måste jag lära mig ett nytt ord och det är NEJ TACK det blir bra med kaffe!

Svårt kommer det att bli att ta sig igenom påsken och dopet. Har iaf bytt ut läsken (och jag som nästan aldrig drack läsk innan) mot light läsk.

Wish me luck!

Äntligen färdigt!

Äntligen är det mesta i hallen färdigt. Nu ska det bara bli lite färg på väggarna, köpas ett skoskåp och så givetvis ska trappan bli färdig. Sedan är det komplett. =) Och vilken skillnad det kan bli genom att lägga nytt golv. Lättstädat!

Även denna veckan har rullat på, ikväll bär det av till SBG för att grilla. Solen skiner och termometern visar +5 grader.

Skulle behöva ta ett riktigt röjartag här hemma. Varför ska de vara så svårt att slänga bort grejer. Nej, nu ska det bli ordentligt utrensat så att det blir lättstädat. Lika bra att försöka ta tag i sådant nu när man går hemma. För sedan lär man knappast ha tid till det.

Trevlig helg!

Lite bilder på hallen:






Och lite på Saga:



Onsdag 10 mars

Igår var jag så trött så att jag knappt orkade hålla mig vaken till DHW.  Försökte vila en stund på soffan innan kvällsmaten, men det gick sådär. Har numera slutat att ställa klockan på tider mellan 05.30 och 07.00. Jag znoozar iaf till 06.45 innan jag stiger upp. Man sover ju inte hela nätterna  och när det är dags för Sagas morgonmål kl 04 el 05 så är det inte långt kvar tills klockan ringer. Det är bara att inse att jag inte orkar stiga upp så tidigt. Jag får gå upp när jag väcker Lowe kl 07.00 istället.

Nu är Lowe lämnad på dagis. Promenadrundan med Pixi är gjord (blev dock inte så lång idag). Saga är matad och nu ska jag förhoppningsvis kunna bege mig in i duschen.

Snart är det väl dax att hämta Lowe igen och då kommer världens bästaste Sara hit och lilla Moa givetvis. =)

Efter det blir det nog en ensam kväll med barnen och hunden. Men imorgon ska vi träffa Julia, André och Casper. Längtar! Och senare på kvällen bär det av mot SBG till familjen Hedlin.

På tal om en annan sak så får jag nog ta tag i dopet snart. Så tråkigt att behöva ta tag i allt sådant själv. Men Jeppe jobbar ju så då får det bli jag. Så dumt att hon blir 3 månader lagom till påsk och då ska det absolut INTE bli ngt dop....Får kanske ta det i början på maj istället. Då kanske det dessutom är lite bättre väder. =)

Önskar er en trevlig dag!

Bvc besök o lite annat

Veckorna går så fort att jag knappt hinner klämma in det jag skulle vilja göra. Kanske för att man blir en aning utmattad av dagislämning och dagishämtning. Det är en prövning av ens tålamod varje gång. Kanske hinner man inte med det man ska för att man alltid tar bilen och kör iväg. Skönt att komma hemifrån, men ibland hade det varit skönt att få besök också. Slippa klä på två barn och truga in den store i bilen, slippa tjat o gnäll.

Idag var vi på BVC. Saga väger nu 5140 g och är 58,5 cm lång. Huvudomfång: 38,5 cm. Detta bevisar ju att hon växer som hon ska och därmed äter vad hon behöver. Skönt! Storlek 56 börjar tryta i en del plagg nu och jag har rensat ut lite. En del bodys i stl 62 kan hon redan nu använda. Men det är ganska stor skillnad beroende på tillverkaren av kläder. Gick på stan med mamma igår och hittade en jätte söt body på Åhlens stl 62/68. Det blev ingen kan jag säga eftersom den såg ut att passa en 1 åring så stor den var. Lowe fick en hel del nya kläder, han har ju vuxit som bara den på längden.

Även idag skiner solen och det är UNDERBART!!!


En tur på stan

Idag blev jag väckt lite efter 05.00. Men jag bestämde mig för att sova till klockan skulle ringa 07.00. Jag slog då av larmet och vaknade inte förens 08.30. Galet! Har sovit ganska dåligt inatt. Försökte lägga Saga i vaggan några gånger, men det gick inte så bra. Tänkte ju att jag skulle slippa bära upp liften, men det känns väl inte tillräckligt ombonat utan den. Sedan vaknade jag av att Lowe hade kommit in och lagt sig hos oss. Han låg tvärs över hela sängen med huvudet i min rygg. Fick då flytta honom så att han iaf låg på kuddden. Kanske inte så konstigt att man är trött fastän man sover så länge. När man jobbade gick man ju upp 05.00 utan problem, fast oftast sov man ju på natten.

Idag bär det av till stan med barnen och mamma. Premiärtur för Saga. Önskar att jag hade haft ngn mindre smidigare vagn bara. Ska bli intressant att se om jag kan fälla ihop den jag har. Ska hålla tummarna för att Lowe skärper sig. Det var bara en massa gnäll sist. Det bästa för honom hade varit om han kunde varit ngn annan stans. Men det kan ju bli lite klurigt. Så det e bara att tänka positivt och hoppas. Han måste ju ha ett par nya byxor iaf.

Nu tycker jag att minusgraderna får ge sig. Det blir dyra elräkningar! Och minusgrader ska det inte vara när det är mars. Men det verkar hålla sig under nollan hela denna veckan med. Tänk, i början av april får vi förhoppningsvis se lite plusgrader och början till löv på träden. Lääängtar, längtar!!!

Ha en underbar måndag!

Sista dagen på vecka 9

Igår påbörjades läggningen av golvet i hallen. Nu är det bara några få bitar kvar som ska läggas. Det kommer bli så fint. Hade jag haft färg hade jag just nu stått och målat väggarna. Önskar att allt bara kunde bli färdigt en och samma helg. Lekrummet är blockerat av dörrar och maskiner och gör inte Jeppe vid det sista idag så får han flytta ut det. Det är ju inget som stör honom i veckorna då han inte är hemma, inte lägger in tvätt, byter blöja och städar. För en annan blir vardagen bökig och trist. Just nu ligger han och sover på soffan med Saga. Och det kan emellanåt reta livet ur en annnan som aldrig har tid att ligga på soffan och sova. Men jag ska väl kanske vara glad åt att saker bli gjorda, även om en grej som kunde varit färdigt snabbt tar lååång tid.

Jag är mer av den åsikten, börjar jag med ngt vill jag slutföra det så fort som möjligt, och sedan har man kanske tid att ligga på soffan. Är jag gnällig eller? Tror faktiskt att jag ska gå och mäta lite så är det bara för honom att såga sedan. Kanske skulle ta och lära mig hur man gör alla dessa grejer, det går snabbare om man hjälps åt. Det gäller ju faktiskt det mesta i hemmet.

Ännu en härlig dag ute, snart får man kanske se gräsmattan igen. =)

Nu ska jag gå och lägga in lite tvätt, det blir ju färdigt på nolltid nu med den nya tvätt maskinen och torktumlaren. Och det är ännu en sak som är underbart!

kramar

Lördag och vackert väder idag med!

Idag är det lördag, frallorna från postlådan blev till en mumsig frukost. Saga sover i vagnen, Lowe leker med en kompis, Jeppe knäcker lite extra och jag bloggar. ;)

Jag sover förvånansvärt länge om morgnarna när jag inte behöver stiga upp. När jag frågade Lowe i förmiddags varför han inte väckte mig när han vaknade så sa han " Jag tänkte att du skulle få sova ut, du e ju uppe på natten med Saga". Mitt lilla hjärta vad snäll och omtänksam han är.

Det börjar bli omständigt att åka iväg ngn stans i veckorna. En arg Lowe protesterar och frågar mig varför vi alltid ska iväg, han vill ju vara hemma och leka med grannbarnen. Fast när vi väl är iväg och ska åka hem så vill han oftast inte hem. Men förstår han samtidigt, det är inte många barn i hans ålder när vi hälsar på folk. De flesta har små barn. Så jag antar att man har kommit till den tiden då man får hålla sig hemma för det mesta. Kanske det blir bättre när Lowe börjar skolan och man får fler timmar till att åka iväg med Saga och göra ngt.

Vilken härlig lördag det är. Solen skiner och det känns konstigt nog varmt ute i solen. Det gör att man får mer lust till att göra saker och man blir pigg fast man egentligen är trött. :-)

Jag längtar efter de limegröna vårfärgerna och alla vackra vårblommor. Längtar efter att slippa klä barnen i varma, tjocka klumpiga kläder.

Trevlig helg!

Början på april, taget från vår balkong i lght på Österäng:




Vår, vår härliga vår!

Snart är även denna veckan slut och till helgen blir golvet i stora hallen förhoppningsvis färdigt. Ska
bli så otroligt skönt att få iordning där så att även den utgången kan användas. Barnen kommer att
kunna få plats med sina ytterkläder och några krokar kommer att hänga lågt så att de klara att
hänga upp sina grejer själva istället för att slänga allt på golvet. Kommer även skaffa grindar så att
Vi kan stänga in Pixi där när vi är iväg. Nu har hon ju hela köket och vardagsrummet vilket inte är
roligt. För när vi är iväg passar hon på att ligga i soffan och tugga på sådant som råkar ligga framme och är nåbart. Dessutom så slipper folk gå in i trädgården för att komma in (ifall hunden är ute) och
man slipper att komma direkt in i köket. Sedan så ska klart väggarna och trappan också målas, vilket kräver att
vi ligger iväg en hel helg så att Jeppe och de som ska hjälpa honom kan arbeta ostört utan spring och hundhår
som yr.


Våren börjar närma sig även om det fortfarande är kallt ute. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Vi är ju trots allt
inne i mars nu och i slutet av april borde ju våren ha gjort ordentlig entré.


"Tänk att kunna sitta ute och avnjuta en kopp kaffe och läsa en tidning, eller bara tjabba med ngn!"


Jag hoppas att det blir en kanonvår och sommar nu när man väl är ledig alla veckorna. Eller ja, åtminstonde att
Jeppe får sol när han ska ha semester. De senaste semestrarna har ju innehållit mkt regn.


<3 Denna dagen kommer troligtvis att bli helt underbar! <3


Bara en liten uppdatering

Bara sådär en onsdagskväll...får jag för mig att blogga. =)


Det händer mkt saker hela tiden. Saga sprallar som aldrig förr och kan nu tom trivas en lite längre

stund i sitt babygym. Där jollrar hon och boxar på djuren som hänger och skrammlar. Händerna har

hon börjat använda lite också,  gnuggar sig bla i ögonen när hon blir trött. Det börjar bli en liten

person av min flicka.


Lille Casper finns nu att skåda på fodda.nu. Så lik Julia kom både jag och Sara fram till. Och vilken

sötnos. Imorgon ska jag få träffa honom och de nyblivna föräldrarna. Håller på att längta ihjäl mig!!!


Nu ska jag titta på fuskbyggarna och kela med Saga en stund.

Puss o kram

Tisdag 2/3

I natt har jag inte sovit så mkt. Har störts av Jeppes snarkande från det att han somnade tills han steg upp. Vinden har blåst genom fönstrena och Saga har inte velat sova. Blev dessutom helt slutkörd igår av att jaga Lowe i säng stup i kvarten. Han ville inte sova om inte ngn av oss var där uppe. Jeppes klocka ringde 05.15, och då steg även jag upp för att kunna göra allt i lugn och ro innan Lowe skulle upp. Och nu 1 timme innan det är dags för dagis så sitter vi påklädda och klara...utan tjat och stress. Det känns otroligt skönt.

Efter dagislämningen beger jag och Saga oss in till Maxi för att fylla på i förråden här hemma. Det är en aningens tomt.

Ikväll kommer dessutom älskade lilla Janni hit och eventuellt Mattias också. Då ska det lagas lite mat och tjabbas en massa. =) Ibland är det skönt när någon orkar hälsa på en.

Kan fortfarande inte smälta att Julia inte längre är gravid, att hon nu sållat sig till de nyblivna mödrarna. Åhh vad spännnade det ska bli att få träffa deras lille Casper! Håller på att längta ihjäl mig här hemma.

Förmodligen blir det att vi bokar 1 veckas resa till Teneriffa om 1 år. Tänk vad alla barnen ska springa omkring och busa då. 3 st 1 åringar. Härligt!!!

Ha en bra dag allesammans!

Nummer 1 är inte så dumt!

Idag är det den 1 mars och vilken underbar dag. Kunde inte börjat bättre än födseln av en gosse. Andrée och Julias gosse. Välkommen till världen och Grattis till dina föräldrar! Nu bara längtar man efter att få träffa er alla.
Vilken bra dag han valde. Roligt att både Moa, Saga och er lille gosse fötts den 1:e i ngn månad. Nu återstår bara längd och vikt. Jag har ju gissat rätt på datumet iaf. Längden gissade jag nog på 53 cm och vikten på 3610 gram. Minns inte så noga. =) Han såg iaf inte ut som ngn jättebebis på bilden.

Och idag den 1 MARS blir våran lilla Saga 2 månader gammal. Undrar så hur lång hon blivit och vad hon väger. Har ju inte tid på BVC förens den 9 mars. Och inte att förglömma så blir Moa 8 månader idag. Tänk vad tiden rullar på. Och nej...ska inte börja med mitt "tiden rinner iväg" snack. ;)

Undrar vad denna dagen bjuder på mer idag. Nu vaknade iaf Saga, så det blir att ta ett 2 månaders kort på henne och lägga ut på bloggen!

Ha en underbar dag!

Saga 8 veckor i Lowes famn:


Babygymmet börjar bli roligt:



(2 månaders bild) Och jag bjuder på en hel del leenden numera:



Idag 2 månader gammal:



RSS 2.0