Måste ta mig i kragen! Har kommit på mig s...

Måste ta mig i kragen! Har kommit på mig själv med att vara fruktansvärt tråkig på mina lediga dagar! Jag gör inget annat än att tvätta, städa och handla. Brukar ta en promenad med hunden på morgonen och låta Saga gunga en liten stund i trädgården! Jag kunde ju hittar på en hel del. Gått till ngn lekplats med Saga, träffat lite vänner som eventuellt är lediga eller gått en runda på stan. Saken är den att jag ogärna vill boka in mig på ngt eftersom jag alltid är så trött och så är det ju bekvämt att vara hemma. Och när ska man annars hinna med att städa o tvätta i lugn o ro? Jag gör ju det när dottern vilar middag. Jag vill också låta mig själv att vara ledig på riktigt som min sambo när han kommer hem från jobbet, släpper allt och slänger sig på soffan. Men hos honom finns inte stressen över att det ska finnas rena kläder, kläder till olika tillfällen. Han bryr sig inte om det är undanplockat eller ej om hunden har hårat ner hela golvet, om skitiga fönster, disk på diskbänken, överfulla pappåsar med kartonger, tidningar och glas som behöver köras iväg med. Så man kanske skulle sluta bry sig om sådant när man är ledig.... Men när man har jobbat en hel dag så orkar man heller inte ta hand om det. Får väl tänka såhär: städningen får ta max en halvtimme, tvätta max en maskin tvätt om dagen! Tror ni att det fungerar?


OMG!!!!! Snacka om chock!!!!!!!!!!!!!!! In...

OMG!!!!! Snacka om chock!!!!!!!!!!!!!!! Innan sommaren hade jag lyckats gå upp 3 kg. Imorse tyckte jag att wow, jag måste ha gått ner lite i vikt. Kände mig lite mindre. Plockade fram vågen och fick världens chock!!! Har gått upp ytterligare 3 kg! Hemskt är bara förnamnet! Nu jäklar ska överflöds kg försvinna! Får väl tänka extra mkt på vad jag äter nu när jag dessutom slutat att röka!


Onsdag 7 september

Sjukstuga var det här! Lowe har haft feber till och från sedan i måndagskväll. Blir det inte bättre får jag väl ta honom till läkaren imorgon för att se så han inte har öroninflammation. Själv har jag börjat få problem med mina ögon. Har små strån och "bubblor" som far runt i synfältet, värst är det på vänster öga. Har alltid haft några få sedan jag var yngre, men inget som stört. Nu stör det verkligen och jag känner att min syn suddas till emellanåt. Värst är det när jag tittar mot ljusa ytor, då syns dessa mest. Läste att det kallas för glaskroppsgrummlingar som är helt ofarligt, men får man många på en gång så bör man kolla så att man inte är på väg att få näthinneavlossning. Så jag antar väl att jag får kolla upp detta, men som vanligt när det kommer till mig själv så drar jag mig för att söka hjälp. Men frågan är, vart söker jag mig? Vårdcentalen eller Optiker?

Måste säga att jag känner mig fruktansvärt duktig! Tog min sista cigarett i söndagskväll och har inte rökt en enda sedan dess. Första dagen avverkade jag 3 nikotintuggummin och andra dagen inga. Idag har jag heller inte tagit några nikotintuggummin. Nu måste jag bara sluta frossa i allt det goda med. Hoppas att jag hittar samma vilja att sluta med det som med ciggen. Hade varit intressant att se hur mkt man kunde tappa på ett år genom att äta normalt och sluta med godis/kakor/läsk. Kommer jag att klara det med?


Igår var det strålande väder ute och så va...

Igår var det strålande väder ute och så var man tvungen att tillbringa eftermiddagen och kvällen på jobbet! Får skylla mig själv lite grann eftersom jag själv hade bytt helgpass! Måste ju vara ledig nästa söndag för då ska lilla Stella döpas! Och det kan vi ju inte missa! sitter i soffan och myser med en trött dotter. Det regnar ju ute nu, så idag blir det en innedag antar jag. Har slutat röka igen idag! Kände att nu får det vara bra! Än så länge känns det bra, har ju mina nikotintuggummin! Men har bara använt ett. Jag klarar ju mig utan nikotin när jag jobbar...ca 9 h utan. Så det kommer nog gå bra. Har man bara viljan så... Känns så skönt med en ledig dag utan att behöva köra iväg till stan och lämna Saga. Idag kan vi bara va och det behövs! Vad gör ni andra idag?


RSS 2.0