1 vecka kvar!

Sista semesterveckan för Jeppe är nu kommen. Tiden bara rullar på. Ska samtidigt bli lite skönt att få rutin på vardagen igen. Fast det lär väl inte hända förens Lowe börjar skolan.

Nu har det hänt en del på sista tiden. Saga sätter sig i krypställning och har tagit ett krypsteg. Hon börjar få två tänder där nere. Hon kan sitta korta stunder själv. Och så flyttade hon till eget rum i går kväll. I lördags sa hon ma-ma så klokrent.

Denna sommaren har vi hunnit med en del nöjen. Killeboom, K-dagarna, IKEA, badat i hav och sjöar, Kiviks marknad, Tosselilla, tågresa till Lund och så har vi umgåtts mkt med nära och kära. Igår var nog första "lugna" dagen/kvällen på länge. Då passade jag på att bygga ihop trådbacks ställningarna och röja i garderoben. Det resulterade i 2 svarta sopsäckar med kläder att göra sig av med. Så skönt att öppna en garderob som det är ordning i. Där man kan hitta sina kläder bara genom att titta in eller dra ut en trådback. Blev helnöjd!

Idag blir det nog till att röja i trädgården. Det behövs. Vi tog framsidan och vänstra sidan i torsdags kväll. Men det är mkt kvar.

Ser ut att bli en lovande dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0