trött

4 lediga dagar är nu avverkade och när denna dagen är över har jag avverkat 5 och 2 återstår.

Gårdagen skulle vi passat på att hälsa på Jessica och Co nu när Lowe dessutom är fri från skolan. Men vad händer då? Jo, Lowe drabbas av hög feber. Så gårdagen spenderade vi innomhus till största delen. Synd på det fina vädret. Jag, Saga och Pixi tog oss dock en liten kvällspromenad innan solen försvann. Idag är Lowe feberfri, men lite trött. han sov ända till 10.00. Får se hur vi gör med skolan imorgon.

Är fruktansvärt trött om dagarna. Men inte så konstigt när man tänker efter. Var upp "länge" igår. Somnade nog inte förens klockan var runt 00.30. Men tänker man på vintertiden så var ju klockan inte mer än 23.30. Så inte så sent. Ställde klockan på 7.00 (6.00) Steg upp 7.30 (6.30). Den där övergången från vintertid till sommartid gör mig så fruktansvärt trött. Känner mig fortfarande nyvaken. Antar att det tar några veckor innan kroppen har hunnit ifatt.

Nu kom Sabina och hälsade på... skriver kanske lite senare.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Märker också av omställning av klockan super mycket! Men som du skriver, förhoppningsvis så ändrar kroppen sig snart och ställer in sig på nya tiden..Hoppas du snart blir piggare och att du hinner med lite mera som du själv vill göra och som inte är ett måste!

2011-03-29 @ 23:16:57
URL: http://www.familjejuveler.se/sandra
Postat av: Julia

Ja vi måste verkligen ses! Hör av er så fort ni är friska hemma <3 Hur är det med Lowe nu? Kram!!

2011-03-30 @ 20:52:12
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0