3 dagar +

Nu är man inne på 3:e dagen över tiden. Kan man få hoppas att lillan stannar denna och nästa dag oxå? Skulle väl vara så typiskt ifall hon bestämmer sig för att komma inatt eller precis innan tolvslaget. Nu har hon ju ändå väntat på sig.

Har småont emellanåt, men vet inte om det är för att hon trycker neråt och boxar rundor eller om det är förvärkar. Graviditeten med Lowe var ju busenkel och inte så lurig om man jämför med denna.

Imorgon är det som sagt sista dagen på året 2009 och med andra ord nyårsafton. Den ska tillbringas i Sölvesborg hos Janni och Mattias med ett par andra goa vänner. Som vanligt jobbar Janni på kvällen, lite trist...men hon kommer iaf hem efter 21.00 någon gång.

Babyskyddet är installerat i bilen och bb väskan så gott som färdigpackad. Ska slänga ner det sista idag så man slipper tänka på det.

GOTT NYTT ÅR!

Kommentarer
Postat av: Elin

Ja nu kan hon gott vönta tills det blir nytt år:) Men inte föööör länge för snart kommer ju jág och hälsar på:) Rummet blev verkligen fint, måste kännas riktigt bra nu att allt ´är klart:) Kram

2009-12-31 @ 01:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0