trött

4 lediga dagar är nu avverkade och när denna dagen är över har jag avverkat 5 och 2 återstår.

Gårdagen skulle vi passat på att hälsa på Jessica och Co nu när Lowe dessutom är fri från skolan. Men vad händer då? Jo, Lowe drabbas av hög feber. Så gårdagen spenderade vi innomhus till största delen. Synd på det fina vädret. Jag, Saga och Pixi tog oss dock en liten kvällspromenad innan solen försvann. Idag är Lowe feberfri, men lite trött. han sov ända till 10.00. Får se hur vi gör med skolan imorgon.

Är fruktansvärt trött om dagarna. Men inte så konstigt när man tänker efter. Var upp "länge" igår. Somnade nog inte förens klockan var runt 00.30. Men tänker man på vintertiden så var ju klockan inte mer än 23.30. Så inte så sent. Ställde klockan på 7.00 (6.00) Steg upp 7.30 (6.30). Den där övergången från vintertid till sommartid gör mig så fruktansvärt trött. Känner mig fortfarande nyvaken. Antar att det tar några veckor innan kroppen har hunnit ifatt.

Nu kom Sabina och hälsade på... skriver kanske lite senare.

Det rullar på

Dagarna rullar på och jag har verkligen inte tid för ngt annat (nästan iaf) än att jobba, ta hand om barn, hund och hushåll. Kvällarna flyter aldrig på smidigt nog med läggningar så att man kan få lite egentid. Alltid ngt som händer som gör att läggningarna fördröjs.

Igår fick jag bokstavligen talat storstäda hela toaletten kl åtta på kvällen då Lowe hade brått in på toaletten (lite för sent ute) och lyckades "duscha" ner precis allt. Så det var bara till att börja skrubba och få in honom i duschen. Så har det varit två kvällar på raken.

Det är så mkt som ska tas tag i nu. Vi har ju en läcka uppe på lilla toaletten, så den måste renoveras snarast. Vi har besök av möss ute i vårt anex så anticimex skulle komma imorgon under förmiddagen. Och imorgon är det dessutom utvecklingssamtal för Lowe kl 8.00. På lördag ska vi på kalas och på måndag kommer sotaren. Men det bästa av allt är att jag lyckades få ledigt på måndag och tisdag eftersom Lowe har studiedag då. Så det innebär att jag är ledig nu från imorgon till nästa torsdag. Ska bli så skönt!!!
Kanske man kan få ngt gjort ute i trädgården med. Våren är ju kommen och det är så skönt med sol och plusgrader trots att det blåser. <3 Älskar, älskar våren <3

Idag ska jag jobba 13.45-22.00. Så nu ska jag passa på att röja undan lite innan det är dags att lämna Saga på dagis. Men nu räknar jag ner. Snart bara 11 veckor kvar till semestern börjar.

Tack för era inlägg! Min rygg är helt bra igen. Och Evelina, jag saknar dig med! Vi kanske skulle försöka ses ngn dag?

kramar till er alla

Denna bilden är tagen den 20 april 2010.
Låt oss hoppas på att det inte blir ngn repris!


Tillbaka i verkligheten igen.

Ja, nu har man jobbat i snart 3 veckor, men det känns som man aldrig varit hemma. Fast mina kära arbetskamrater får stå ut med min förvirring som uppstår med jämna mellanrum. Kan bli lite knasigt ibland, när man handlar eller öppnar munnen innan man tänker. XD De nya på våran avdelning måste tro att jag har lämnat hjärnan hemma eller nått. Och det har jag kanske delvis gjort. Men det är mkt att ta in och det är inte gjort på 3 veckor kan jag säga.

Jag längtar så efter våren nu, efter att slippa klä på barnen så mkt kläder. Facken är fulla av ytterkläder och skor som asas fram och tillbaka. Men det verkar till att hålla sig under nollan nu på nätterna iaf en vecka framåt. Det går bra på Sagas dagis. Hon verkar trivas hur bra som helst och fröknarna är toppen! Hoppas att det blir minst lika bra när det väl blir tal om en flytt till "nattis".

Ont har jag i ryggen, ganska så precis mitt på ryggraden. Tyvärr hände det på jobbet, vid ett moment som krävde att jag vred mig. För det var trångt och jag ville inte ha min pat skulle trilla. Så nu får jag verkligen tänka på att göra rätt när jag böjer mig eller lyfter ngt, för ryggen gör sig verkligen påmind. Trist!

Idag ska jag ägna min dag åt att tvätta, har 2 tvättkorgar som är överfulla. Och så blir det väl det vanliga som att dammsuga, städa toaletten och tömma diskmaskinen. Är det bara JAG som tycker att det snabbt blir dammigt och skitigt inne på toaletten/badrummet? Jag kan torka av toalettstolen från svart flock och torka av vasken ena dagen, dagen efter ser det likadant ut. Men det är kanske helt enkelt så att detta är ett objekt som man får hålla på med dagligen.

Hur ofta städar ni eran toalett/ert badrum?RSS 2.0