Torsdag 26/11

Jag får väl skriva igår...eftersom klockan nu är 00:05.

I går putsade jag lite fönster och passade på att sätta upp adventsljusstakar och stjärnor. Lika bra att slänga upp det nu för i helgen så hinner jag inte. Och har man väl asat fram för att kolla så att lamporna fungerar så...
Senare idag när jag har sovit så blir det till att fortsätta på ovanvåningen och i Lowes lekrum här nere. Jag skulle så gärna vilja hinna baka lite lussebullar också så att man kan mysa rejält på söndag. Förhoppningsvis så hinner jag måla färdigt kanterna på Garderobsdörrarna med, så att de kommer på plats igen. Det finns att göra även om man är så kallat ledig.

Söndagen bjuder även på lite julskyltning inne i stan med mamma och systrar. Lowe får vara hemma och mysa med pappa, risken är annars stor att jag inte lyckas titta på ngt och att jag får ett större nervsammanbrott. Nej, lite lugn och ro en mysig kväll på stan, det har jag saknat lite. :-)

I tisdags var jag på besök hos tandläkaren. Fick två kindtänder lagade och rotfyllningen på den tredje han vi inte med. Men aj vad ont det gjorde. Vet inte hur hon lade bedövningen för det kändes knappt att jag hade ngn. Hoppas hon lyckas bättre med den till nästa gång. Annars så gjorde hon ett mkt bra jobb och jag är sååå nöjd! =) Jag hoppas att slutresultatet blir lika bra!

Nu är en tur till IKEA inbokad...även om det är långt tills dess. (Kanske jag smygkör en runda själv innan, eller med ngn annan). Har ju en del som behöver inhandlas så det lär bli två vändor iaf. Jag hoppas att babyrummet och hallen blir färdig snart så att man kan ställa iordning allt. Men det e klart att det tar tid när det bara hinns med 1 gång/vecka.

Nej, jag tror sängen kallar på mig nu så att jag orkar stiga upp vid sju/halvåtta tiden!

Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0