Måndag 4 Oktober

Så var det måndag igen och oktober månad. Har varit ute på en minst sagt underbar morgonpromenad. Friska höstvindar och strålande solsken. Har inte tänkt på det innan, men under promenadens gång kunde jag se både jobbet (CSK) och vattentornet i kloss med varandra som två gråa skuggor.

Eftersom jag inte har tid på BVC varje månad så får jag själv försöka väga och mäta Saga här hemma ibland för att kunna fylla i babyboken. Går ju inte att väga exakt på grammet på en vanlig våg, men nu väger hon 8900 g och är hela 72 cm lång. Så med andra ord har hon vuxit på bra den senaste månaden. +2 cm och +290 g. Huvudomfånget har ökat med 0,5 cm (43,5cm).

Hon har nu 2 framtänder där nere och 4 framtänder där uppe som har kommit fram lite. Det klättras och klivs. Gåstolen är inte rolig att sitta i längre, det är mkt roligare att köra runt den själv, att använda den som gåvagn.

Igår var vi ute hos B.T och B.T för att fixa bilen. Jeppe byggde på deras trappa och Bertil fixade med bilen. Är så tacksam för all hjälp vi fått med våran dumma volvo. Nu är den upphöjd baktill och 19 tums fälgarna är utbytta mot 15 tums fälgar. ÄNTLIGEN kan jag köra med en normal bil som inte låter så mkt längre. Så småningom blir det till att fixa den framtill med, men det kommer att kosta lite mer så det blir till att vänta ett tag med det.

Snart kommer lilla Janni och hälsar på (Sagas gudmor). Alltid lika trevligt att få besök och att få träffa henne.

Nu ska jag plocka fram dammsugaren, har blivit lite grusigt här inne tycker jag.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0