Nya tag igen eller?

Har varit på Rodeon och de kunde bara konstatera att mina prover ser lite konstiga ut och mina symtom stämmer in på en hypertyrios. Men inte proverna. Och inte viktuppgången heller. Mina darrningar är tillbaka efter att ha varit borta ett tag. Jätte obehagligt. Det är så att jag drar mig för att gå och lägga mig. Vibrationerna har börjat kännas tydligt över just sköldkörteln. Idag har jag bestämt mig för att börja leva på modifast i 4 veckor. Har nämligen börjat gå långa promenader men trots detta går jag upp i vikt. Vågen visar snart mer än 10 kg plus sedan i somras. Och det är tungt. Jag känner mig klumpig och det är jobbigt att andas ibland. Så det är nu eller aldrig. Kilona måste bort! Efter kuren ska jag försöka anamma lchf för att se om det fungerar. Min förhoppning med pulverkuren är att mina 10 kg plus ska försvinna under de 4 veckorna och sedan har jag bara ca 20-25 kg kvar till min mål vikt. Får se om jag har karaktär dennagången.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag håller alla tummar och tår jag har för att de ska gå bra för dig och du är super duktig som tar trapporna på jobbet istället för hissen! Kämpa på Ellie och behöver du stöd eller lite extra "jädra anama" så finns jag bara ett sms bort eller om du är på jobbet så vet du var jag ligger och samlar damm :)

2012-01-26 @ 11:13:35
URL: http://www.familjejuveler.se/sandra
Postat av: Nadja

De där 10 pluskg har jag också fixat sedan i somras - men i mitt fall har det ju berott på depression... Fast nu ska de bort. Jag är taggad till tusen och vi äter lchf/gi (en personlig blandning) sedan 3 v tillbaka. Sötsuget är som bortfluget - barnen äter med god aptit och jag är piggare. Att vågen dessutom visar -4,5 kg gör inte att motovationen tryter. Trapporna har också blivit min vän på jobbet:) Vi får sporra och tipsa varandra längs med vägen. Jag har ett mål på ca 12 kg till som ska vara nått till aug. Därefter sätter jag nya för mina resterande 13 ... Lycka till Ellie!

2012-01-27 @ 20:15:31
Postat av: Julia

Jag hejar på dig min vän! Du kommer klara det galant, allt går om man bara vill! <3

2012-01-31 @ 18:39:16
URL: http://juliaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Ellie... kan jag så kan du! Jag har nästan gått tre veckor nu på CK och nu pallade jag inte längre men har förmodligen gått ner typ 4-5 kg! Så nu är jag ett smalt litet svin hehe!LCHF fungerar syrran, men du måste bestämma dig för att köra det. Annars blir lchf livsfarligt om man ändå fortsätter äta pasta, ris, vetemjöl m.m. Om du har svårt för att avstå bör du äta viktväktarna istället eller GI.men först Modifast. Du fixar det! Om det skulle svikta så ring mig. Btw, mät dig istället. Du kommer se resultatet tydligare än när du väger dig.

Kramis

2012-02-09 @ 19:23:53
URL: http://lchfashion.blogg.se/
Postat av: Emma

Ellie - man kan ju inte kommentera de senaste inläggen? Men ja, haha riktigt skitdag kan man säga!!Hur som helst... synd att du inte orkade med pulverdieten.. har gjort under för mig! 10 kilo på fyra veckor, fast det är klart, jag har inga barn så man blir kanske inte så frestad kanske.Ett tips. Om du ska äta viktväktarmat.. se till att du inte äter för mycket lågprodukter. Det är farligt! Uteslut hellre allt med vetemjöl och ät potatis och ris i rimlig mängd. Äkta fett men i små mängder. Kram!

2012-03-16 @ 21:08:11
URL: http://lchfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0